Egger bútorlap árak

Ha Egger bútorlapokat szeretnél szabatni, akkor feltétlenül kérj tőlünk árakat, mert a teljes munka ismeretében, biztosan jó árat fogunk tudni adni! Az Egger bútorlapok már a modern gyártósornak köszöntetően kettőszáz nyolcvan centiméter hosszúak, és a tapasztalat azt mutatja, hogy ebből a méretből jobb kihozatallal lehet dolgozni.

Az Egger az idei 2012-es évben végre kihozott egy kollekció frissítést, tehát néhány fóliaszínt kivettek a gyártásból, míg néhány új, trendi színt betettek.  Természetesen ezek a változások már időszerűek voltak, mert utoljára 4 éve adtak ki új kollekciót.

 

 

 

Fontos, hogy tájékozódj a kifutó bútorlap színekről, mert belefuthatsz abba a kellemetlenségbe, hogy olyan Egger színt adsz el az Ügyfelednek, ami már megszűnt, vagy csak az utolsó táblák vannak kint valamelyik Egger bútorlap kereskedőnél, és ilyenkor bajba kerülhetsz a pótmunkáknál, a későbbi utórendeléseknél!

Az Egger bútorlapok árai széles skálán mozognak, tehát mindenképpen kérj előzetesen egy árajánlatot, vagy legalább a tábla szabott árát kérdezd le tőlünk, hogy jó legyen az árajánlatod! Ezt a következő elérhetőségeinken tudod megtenni: Woodexpress lapszabászat elérhetőségek

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük