ÚJ FUNKCIÓ

Megváltozott az excel segédkitöltőnk, amit az online felülethez Kértetek!
itt tudod letölteni:
Woodexpress excel kitöltő

Az új megrendelés / árajánlatkérés leadása menüpont alatt találod meg, és ott tudod feltölteni az Általad kitöltött xls, vagy xlsx fájlt!

Lapszabászati határidőnk 9 munkanapos*

Ez azt jelenti, hogy minden 12.00-ig leadott (feldolgozott és leelőlegezett) megrendelés számít aznap leadott megrendelésnek! A 12.00 óra utániakra csak másnaptól számítódik a határidő.

Példa: Hétfő 13.00 kor leadott (egy általunk már feldolgozott árajánlat, amit megrendeltél, leelőlegeztél) 9 napra felvett lapszabászati megrendelést leghamarabb az ezt követő hét péntek 14.00 után lehet elvinni! Ha hétvégén átküldöd a munkádat, azt hétfőn fogjuk elkezdeni feldolgozni, ami eltarthat akár 24 órát is, a megrendelések mennyiségétől függően!

* Kivételt képeznek az egyedi anyagbeszerzésű alapanyagokkal leadott megrendelések!

Ezek vállalási ideje az összes egyedi alapanyag beérkezésétől számított minimum + 5-7 munkanap!

Az egyedi alapanyagok kötegelve (ömlesztve) jönnek a beszállítóktól és ezeket a sérülések veszélye nélkül nem tudjuk ( nem is csináljuk!) szétszedni! Mivel senki sem szeretné, ha az alapanyagai már feldolgozás előtt megsérüljenek, így ezt a szabályt hoztuk az egyedi alapanyagos megrendelések feldolgozásához!

Miért 14,00-tól számítjuk az aznapi átadást? Azért, mert a megrendelésleadás (12.00-ig leadott és leelőlegezett) napját is 1 munkanapnak vesszük, ezért kell nekünk a utolsó munkanap 14,00-ig.

Azért kell ezt kikötnünk, mert van aki idejön az anyagáért már reggel 8-ra, amikor még lehet, hogy nincs készen!

Sokkal jobb, ha másnap reggeltől jössz a megrendelésedért, de ha sürgős, akkor már 14,00-tól elviheted! Természetesen max. 15,00-ig gyere el érte, mert 15,30-kor bezár az árukiadás (elmennek a kollégák) és akkor még lesz időd fizetni /bepakolni az árut!

Semmiféle szóban megbeszélt határidőt nem fogadunk el, mivel több száz megrendelést menedzselünk folyamatosan!

Csak az ügyfélfiókban leírt határidőket tudjuk vállalni!