Új termék bevezetése!

Megérkeztek az exkluzív spanyol Alvic bútorlapok, amiket 1mm-es színazonos élzárással tudunk adni. Egyedi színeit magas minőségű bútorok frontjához ajánljuk.

Egy tábla mérete 2750x1240mm.

Nézd meg a különböző felületkategóriák mintáit:

Három egyedülálló minőségű, magas ellenállóságú felületkategória közül lehet választani:

Syncron egy texturált felület, amely vonzó és széles körű mintákból áll, amelyek nagy természetességgel és magas dekoratív színvonallal rendelkező tereket kínálnak. Az ALVIC által kifejlesztett egyedi gyanta- és adalékanyagformula lehetővé teszi a valósághű dombornyomott felületek és nagyobb részletmélység elérését. Környezetbarát megoldás antibakteriális kezeléssel, mely tartós, könnyen tisztítható felületet kínál. Ideális választás bútorokhoz, belsőépítészethez és falburkolatokhoz egyaránt.

Luxe egy olyan magasfényű lakkozott felület, mely tökéletes egyensúlyt teremt az esztétika és a funkcionalitás között. Kreatív lehetőségek széles skáláját kínálja, elegáns, ragyogó hangulatot teremt. A Luxe átalakítja a tér érzetét és kifinomult, elegáns környezetet teremt, legyen szó lakásról vagy irodáról. Az ALVIC Luxe felülete garantáltan magas színvonalú és exkluzív megjelenést kölcsönöz minden környezetnek.

A Zenit egy szupermatt, egyben ujjlenyomatmentes és selymes tapintású felület. Továbbá rendkívül ellenálló a karcolásokkal és a kopással szemben, így ideális választás minden típusú bútorhoz és belsőépítészeti elemhez. Széles színválasztékban kapható, így kiváló minden olyan helyiségbe, ahol kiemelkedő minőségű szupermatt felületre és hosszú távú tartósságra van szükség.

A bútorlap színmintái Bemutatótermünkben megtekinthetőek.

Az aktuális árakért keresd az üzletkötőket.

06-20-312-7332

06-20-230-6197