ÚJ FUNKCIÓ

Megváltozott az excel segédkitöltőnk, amit az online felülethez Kértetek!
itt tudod letölteni:
Woodexpress excel kitöltő

Az új megrendelés / árajánlatkérés leadása menüpont alatt találod meg, és ott tudod feltölteni az Általad kitöltött xls, vagy xlsx fájlt!

A lapszabászat árak a leszabott anyagok nagyságrendjével változnak! Minél nagyobb egy lapszabászat tábla/M2 száma, annál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani.Tehát egy nagyobb megrendelésednél a lapszabászat jelentős összeggel kedvezőbb lehet, mert a lapszabászati árak a mennyiség növekedésével csökkenhetnek. Ugyanakkor még jelentősebb csökkenést érhetsz el, ha az élzárás akcióba is beleesel (standard alap ABS-ek esetén)!

 

A lapszabászat árak a forint “lebegése” miatt (le-fel mozog jelentősen, mert nincs semmilyen más pénzhez kötve) gyorsan és drasztikusan változhatnak.

Fontos, hogy a lapszabászati áraink mindig a jelen árakat tükrözik, így jobban teszed, ha nem “ülsz a munkán”, hanem gyorsan leadod a lapszabászatos rendelésedet, hogy nehogy belefuss a lapszabászat árak hirtelen drágulásába úgy, hogy már elvállaltad a munkát, és nem tudod ezt a drágulást az áraidban érvényesíteni!