ÚJ FUNKCIÓ

Itt tudod letölteni az új segédkitöltő excelünket, amit az online felülethez Kértetek!

Fontos, hogy részletesen olvasd el a leírást és aszerint használd, mert egyébként nem fogod tudni használni!

A lapszabászat árak a leszabott anyagok nagyságrendjével változnak! Minél nagyobb egy lapszabászat tábla/M2 száma, annál nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani.Tehát egy nagyobb megrendelésednél a lapszabászat jelentős összeggel kedvezőbb lehet, mert a lapszabászati árak a mennyiség növekedésével csökkenhetnek. Ugyanakkor még jelentősebb csökkenést érhetsz el, ha az élzárás akcióba is beleesel (standard alap ABS-ek esetén)!

 

A lapszabászat árak a forint “lebegése” miatt (le-fel mozog jelentősen, mert nincs semmilyen más pénzhez kötve) gyorsan és drasztikusan változhatnak.

Fontos, hogy a lapszabászati áraink mindig a jelen árakat tükrözik, így jobban teszed, ha nem “ülsz a munkán”, hanem gyorsan leadod a lapszabászatos rendelésedet, hogy nehogy belefuss a lapszabászat árak hirtelen drágulásába úgy, hogy már elvállaltad a munkát, és nem tudod ezt a drágulást az áraidban érvényesíteni!

Ha 100.000 Ft felett van a rendelésed, akkor az akciós ABS árakat igénybe veheted az akciós színeknél! Számolj vele, mindenképpen megéri!